14 maj 2007

Aldrig för gammal för att inta klubbscenen

Världen är bra liten (klyschigt, jag vet...) men döm av min förvåning när jag senast synade Cobrasnake och fann dessa bilder på en för mig mycket bekant äldre herre (för att vara snäll).Det tog inte lång tid innan poletten trillade ner och snart insåg jag var (och varför) i hela friden jag kände igen den här mannen ifrån.

Platsen stavas PURE och är lokaliserat på kasinot Caesars Palace i Las Vegas. Under en av förra sommarens kalsabra kvällar på denna högt ansedda nattklubb, var jag nog inte ensam om att anmärka på en udda figur i 70-års åldern med grått skägg och brillor från jag vet inte när. Innesluten i sin egen lilla bubbla dansade han som i trans till det senaste klubbdunket, och fick förbipasserande att både höja bryn och kikna av skratt. Såklart var jag framme med digitalkameran och kan därför gladeligen syna mina egna bilder (samt en 2.34-minuters video) på denna råcoola och väldigt dansanta äldre herre.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, skön gubbe ^^

Sara sa...

haha riktigt häftigt, världen är inte alltid så stor som man lätt tror...

Sabine sa...

Hihihi, vad roligt!

Stina (Klädstrecket) sa...

Haha! En sån underbar anekdot!! :)

Anonym sa...

jag gillar din blogg massor också..ska jag besöka mera:) fick lite inspiration..har också tänkt att klippa av ett par jeans och göra shorts...ska hem och leta reda på ett par jeans som jag är redo att offra..vi har en likadan skjorta från carlings som jag ska ta på mig snart igen då jag hade glömt bort den:)

Anonym sa...

Härligt att se folk med livsglädje!