26 november 2006

Helgen som gått

Min lilla summering av helgen har goda förutsättningar för att bli ett stående inslag varje söndagseftermiddag (med undantag från Thailandstrippen vill säga, då tar jag en paus från allt) . Håll till godo...

Fredag: Övermysig helkväll med min andra hälft. God middag på St Michels vinkällare, följt av lugnt hemmamys framför teven. Måste tipsa om Espresso House urgoda cheesecake som vi köpte med oss hem efter middagen - tillsammans med en sked svartvinbärssylt är man inte långt ifrån himmelriket.

24/11: Tiden går fort när man har roligt. De senaste 5 åren har gått i ultrarapid.

Lördag: Spenderade ett par timmar på stan med mor och bror, vilket alltid är lika uppskattat (speciellt när vi inte kommer kunna träffas innan julafton). Vi hann med en mycket sen frukostfika på Emmas Café innan jag begav mig hemåt för att fixa en efterrätt till den stundande tjejmiddagen. Resultatet? En riktig skånsk äpplekaka med knäckigt hasselnötstäcke och vaniljkesella. Middagen var jättetrevlig, där det bjöds på god fläskfilé och färskpasta (och alldeles för många jordgubbsdaiquiris). Vi landade på &bar vid elvatiden och köpte in en hel drös med drinkar. Lemon Passion var en riktig höjdare om man gillar sura drinkar (hey, that´s me!), en ny favorit mån tro? Kvällen avslutades där våra kvällar brukar avslutas (alldeles för ofta) - på Basilika. Men varför ändra på ett vinnande koncept?

Söndag: God och framförallt välbehövd brunch efter en tuff natt på dansgolvet. Glöggen och lussekatterna tillhörde definitivt höjdpunkterna den här söndagen. Därefter en liten promenad på stan i gott sällskap. Julstämningen börjar sakta men säkert infinna sig i vår lilla stad. Supermysigt!

Inga kommentarer: