24 mars 2007

Jesus Amalia

Snacka om att man blir förvånad när pojkvännens senaste nummer av Café dimper ner i
brevinkastet.

"EBBA! SOFI! ELIN! EMINE! CECILIA! MÄKTIGA, FRAMGÅNGSRIKA OCH SÅÅÅ HETA JUST NU... CAFÉ GER DIG SVERIGES HÄRLIGASTE MODETJEJER"

Och så en förlängd framsida á la VOGUE på det, med superfemman iklädda varsin "lilla svarta" och skyhöga klackar värda sin vikt i guld. Artikeln i sig är väl sådär spännande, men fotografierna är väl värda en titt. Och egentligen är det väl spektaklet i sig som lockar mest. För man kan ju bara spekulera i hur mycket jobb som legat bakom denna sammankomst av modesveriges inflytelserikaste karriärskvinnor. Som till råga på allt försöker att konkurrera ut varandra dagligen och putta varandra av tronen. Nu är jag inte dummare än att förstå att tjejerna förmodligen inte knuffats framför kameran likt VANITY FAIR´s omsusade Desperate Housewives-omslag. Men nog vore det väl kul med lite skvaller om dessa beundrade modejournalister. Att exempelvis Cafés duktiga moderedaktör Emine Sander förpassades till baksidan av omslaget på sin egen tidning borde väl få snacket att gå om något..

I övrigt bjuder Café på härligt somriga bilder på snygga Top model-vinnaren Freja Kjellberg. Med andra ord, haffa tidningen före pojkvännen eller spring ut och köp!

3 kommentarer:

Anonym sa...

haha, tänkte också på det du skrev om att emine fick sättas på baksidan tillsammans med cecilia b.johnson. liksom va?!

och ja, bilderna på freja var verkligen hur fina som helst. kände knappt igen henne först.

yanmaneee sa...

jordan sneakers
yeezy
jordan 1
nike lebron 16
kenzo clothing
canada goose jacket
yeezys
curry 5 shoes
yeezy shoes
stephen curry shoes

Anonym sa...

golden goose
golden goose sneakers
supreme new york
golden goose sneakers
pg 1
moncler
kobe shoes
off white clothing
air jordan 1
kobe basketball shoes