06 maj 2007

Provrumsvett

I butiker där det enbart finns ett fåtal provrum är det INTE okej att svara när mobilen ringer och stå och tjöta om allt och ingenting i en kvart medan kön utanför närmar sig milslång. Inombords förvandlas jag då till en riktig surkärring som frenetiskt stampar i marken och kastar onda blickar som jag hoppas letar sig igenom draperiet. Snälla, bespara mig det.

Någon annan som känner sig manad att vädra sina tankar kring provrumsvett?

6 kommentarer:

Anonym sa...

haha...jo, jag känner nog igen mig i dig. :)

Maria - FashionFame sa...

Ush jag skulle bli skitarg!

Julia sa...

i feel your pain. tycker dock det är ok att svara och förklara sin situation om den som ringer vill babbla på. men i övrigt undviker jag helst att svara i telefon då jag bara tycker det är jobbigt och stressande.

Tillvaron sa...

Mia: Dessvärre är det nog många som gör det..

Maria: Absolut! Men visst är det typiskt svenskt att inte gör något konkret åt saken, utan bara hålla det för sig själv medan man kokar inombords!

Julia: Håller fullständigt med dig! Både personen i provrummet och den på andra sidan luren borde ha vett att förstå situationen inte enbart för dom själva, utan även för de personer som väntar på ett ledigt provrum.

Sabine sa...

Jag vet preciiiis vad du menar. Står och pratar i telefon eller tjitcattar med en kompis eller låter kompisen springa och hämta den där tröjan i 14 nya färger... Jag blir helt matt bara av att tänka på det.

Anonym sa...

Gaaah, jag HATAR det.. som du skrev.. surkärringen inom en kommer fram!